Newell High School Mechanical System Update

We had the honor of developing the interiors for the new Black Hills State University Alumni Center in Spearfish, SD. Our team of designers worked collaboratively with the architect and the staff of BHSU to develop a layout that was inspired by flexibility and adaptability.

The space features offices, conference, work space, and storage for staff. The gathering space, meant to function in a multitude of ways, is served by adjacent storage and kitchen space for events. The warm wood tones, durable materials, and rich finishes were inspired by the unique history of Black Hills State University and the gorgeous scenery surrounding the campus.

  • Client
    Johnson Controls
  • Location
    Newell, South Dakota
  • Scope
    Mechanical Engineering
  • Year Completed
    2014
Close Menu